Publikationsliste

Publikationen Giovanni Lazzari

Lazzari G.
Das Potenzial von Tanninen für die Reduktion der Methan-Emissionen in der Milchviehhaltung : Von der Krippe bis zur Gülle.

weitere Sprachen: französisch

Lazzari G., Münger A., Eggerschwiler L., Zähner M., Schrade S., Dohme-Meier F.
Silage type and Acacia mearnsii supplementation influence nitrogen metabolism of dairy cows and ammonia released from their excreta.

Lazzari G., Camarinha Silva A., Seifert J., Schrade S., Dohme-Meier F.
Silage type but not Acacia supplementation influences rumen microbiota of dairy cows.
In: EAAP 2021. 02.09., Davos - EAAP. 2021.

Lazzari G., Münger A., Eggerschwiler L., Zähner M., Kreuzer M., Schrade S., Dohme-Meier F.
Silage type and Acacia mearnsii supplementation influence nitrogen metabolism of dairy cows and ammonia released from their excreta.
In: EAAP 2021. 01.09., Davos - EAAP. 2021.

Lazzari G., Münger A., Eggerschwiler L., Zähner M., Kreuzer M., Schrade S., Dohme-Meier F.
Effect of acacia mearnsii supplementation in forage-based diets on dairy cows ruminal methane emissions measured by the greenfeed.
In: Proceedings of EurAgEng 2021 "New Challenges for Agricultural Engineering towards a Digital World". July, Hrsg. University of Evora, Evora. 2021, 180.

Lazzari G., Münger A., Ampuero S., Schrade S., Kreuzer M., Dohme-Meier F.
The fate of condensed tannins from Acacia mearnsii in dairy cows fed diffferent silages.
ETH-Schriftenreihe zur Tierernährung, 43, 2021, 114-116.

Lazzari G., Münger A., Eggerschwiler L., Zähner M., Kreuzer M., Schrade S., Dohme-Meier F.
Effect of Acacia mearnsii supplementation on ruminal fermentation characteristics and methane production of dairy cows fed diets differing in silage type.
In: 75 digital Conference of the Society of Nutrition. Vol. 30, Hrsg. Proceedings of the Society of Nutrition Physiology, DLG-​Verlag, Frankfurt am Main. 2021, 125.

Lazzari G., Münger A., Eggerschwiler L., Zähner M., Kreuzer M., Schrade S., Dohme-Meier F.
Nitrogen Balance of dairy cows fed different silage-based diets with and without Acacia mearnsii tannins.
In: Proceedings of the Society of Nutrition Physiology. Band 29, Hrsg. Gesellschaft für Ernährungsphysiologie, L&W Druck, Bad Endbach D. 2020, 55.