Publikationsliste

Publikationen Giuseppe Bee

Ewaoluwagbemiga E., Bee G., Kasper-Völkl C.
Protein efficiency is heritable but not genetically correlated with meat quality traits in pigs.
In: World Congress on Genetics Applied to Livestock Production. 04. Juli, Rotterdam. 2022.

Girard M., Tretola M., Palumbo F., Correa F., Silacci P., Bee G.
Effect of the maternal diet and growth rate in the suckling period on nutrient uptake in the jejunum of piglets.
In: Proceedings of the 15th International Symposium on Digestive Physiology of Pigs. 17. Mai, Hrsg. Elsevier, Rotterdam. 2022, 208-209.

Ruggeri R., Bee G., Ollagnier C.
Identification of IUGR piglets thanks to a new method.
In: MonoGutHealth Training school. Rostock, Germany. 20. Mai, Hrsg. MonoGutHealth, Rostock, Germany. 2022.

Garcia Vinado I., Bee G., Ollagnier C.
Small intestine microbiota sampling : Validation of a minimally invasive tool on live piglets.
In: MonoGutHealth Training school. 20. Mai, Hrsg. MONOGUTHEALTH, Rostock, Germany. 2022.

Garcia Vinado I., Bee G., Ollagnier C.
Dynamic picture of the small intestine microbiome in pigs using a novel sampling capsule.
In: Mid term check MONOGUT`HEALTH 2022. 28. Februar, online - MGH. 2022.

Ruggeri R., Bee G., Ollagnier C.
What are IUGR pigs? – phenotypic and metabolic differentiation.
In: Mid term check MONOGUT`HEALTH 2022. 21. Juni, online. 2022.

Palumbo F., Bee G., Trevisi P., Correa F., Ducrest C., Girard M.
The level of hemicellulose in lactating sow diet affects the faecal volatile fatty acid profile and microbiota.
In: Proceedings of the 15th International Symposium on Digestive Physiology of Pigs. 17. Mai, Hrsg. Elsevier, Rotterdam. 2022, 211-211.

Bellon J., Girard M., Bee G., Ollagnier C.
Classification des porcelets en retard de croissance et relation avec la santé et la croissance.
In: 54èmes Journées Recherche Porcine. 1. Februar, Hrsg. IFIP INRAe, Paris. 2022, 393-394.

Bellon J., Mellino M.R., Pradervand N., Dubois S., Romeo A., Desrues O., Bee G., Ollagnier C.
Alternative aux antibiotiques pour réduire les diarrhées de post-sevrage : interaction entre une nouvelle formulation de ZnO et un mélange de tannins.
In: 54èmes Journées Recherche Porcine. 1 février, Hrsg. IFIP et INRAE, Paris. 2022, 401-402.

Bellon J., Girard M., Bee G., Ollagnier C.
Classification des porcelets en retard de croissance et relation avec la santé et la croissance.
In: Journée recherche porcine. 01. février, Hrsg. IFIP et INRAE, Paris. 2022, 393-394.

Bellon J., Girard M., Bee G., Ollagnier C.
Classification des porcelets en retard de croissance et relation avec la santé et la croissance.
In: Journée recherche porcine 2022. 1 février, Hrsg. IFIP, INRAe, Paris. 2022, 393-394.

Bellon J, Girard M., Bee G., Ollagnier C.
Classification des porcelets en retard de croissance et relation avec la santé et la croissance.
In: Journée recherche porcine 2022. 1 février, Hrsg. IFIP Institut du porc, Paris. 2022, 1.

Bee G., Nathalie Quiniou
Quelles stratégies alimentaires pour couvrir les besoins nutritionnels des porcs mâles entiers et/ou immunocastrés et pour réduire les risques d’odeurs de verrat dans la viande ?
In: Journées Recherche Porcine 54. 01. Februar, Online. 2022, 117-128.

Bellon J., Mellino M. R., Pradervand N., Dubois S., Romeo A., Desrues O., Bee G., Ollagnier C.
Alternative aux antibiotiques pour réduire les diarrhées de post-sevrage : interaction entre une nouvelle formulation d’oxyde de zinc et un mélange de tannins.
In: 54èmes Journées Recherche Porcine. 1 février, Hrsg. IFIP et INRAE, Paris. 2022, 1.

Ollagnier C., Mellino M.R., Pradervand N., Dubois S., Romeo A., Desrues O., Bee G.
Interaction between a potentiated formulation of ZnO and a mixture of tannins to reduce post-weaning-diarrhea in an ETEC infection model.
In: Digestive Physiology of Pigs. 17. mai, Rotherdam - DPP. 2022.

Bee G., Quiniou N.
Quelles stratégies alimentaires pour couvrir les besoins nutritionnels des porcs mâles entiers et/ou immunocastrés et pour réduire les risques d’odeurs de verrat dans la viande ?
In: Journées Recherche Porcine. 01. Februar, Online. 2022, 1-23.

Meier C., Harms E., Früh B., Stoffers H., Bee G., Hartig Hugelshofer D., Quander-Stoll N., Stolz H.
The effect of polyunsaturated fatty acids (PUFA) and organic labeling on Swiss consumers’ acceptance of pork salami.
Organic Agriculture, 11, 2021, 519-537.

Ollagnier C., Kasper-Völkl C., Wallenbeck A., Keeling L., Bee G., Bigdeli SA
Machine learning algorithms can predict tail biting outbreaks in pigs using feeding behavior records.
BioRxiv, online, (July 9), 2021, 1-2.

Girard M., Stoll P., Maïkoff G., Bee G.
Effect of an arginine supplementation in gestation and lactation on sow performances over two cycles.
In: Book of Abstracts of the 72nd Annual Meeting of the European Federation of Animal Science, No 27. 30 August - 3 September, Hrsg. EAAP, Wageningen Academic Publishers. 2021, 257.

Palumbo F., Bee G., Trevisi P., Badertscher R., Egger C., Girard M.
The level of hemicelluloses in lactating sow diets affects milk composition.
In: Book of Abstracts of the 72nd Annual Meeting of the European Federation of Animal Science, No 27. 30.08 - 03.09, Hrsg. EAAP, Wageningen Academic Publishers. 2021, 186.

1 / 15