Publikationen Marlyse Raemy

Frizzarin M., Manzocchi E., Mehaba Fedila N., Reiche A.-M., Tretola M., Schlegel P., Schori F., Dohme-Meier F., Eggerschwiler L., Rothacher M., Raemy M., Siegenthaler R., Kasper-Völkl C.
Prediction models for feed nutrients intake using individual milk mid-infrared spectral data.
In: Spring Nutrition Conference. 27. May, Hrsg. ETH, Lindau (CH). 2025.

Gabioud Rebeaud S., Cotter P.-Y., Raemy M., Dubois S., Büchele F., Neuwald D., Monney P.
Pruning and flower thinning influence the storability of CH201/FRED® pears.
Agronomy, 15, (2), 2025, Artikel 493.

Guggisberg D., Zbinden D., Fehér N., Eggerschwiler L., Bosshart A., Portmann R., Egger C., Raemy M., Schmidt R.
κ-casein genotypes and minerals in raw milk and their impact on coagulation properties.
International Dairy Journal, 164, 2025, Artikel 106204.

Kasper-Völkl C., Schori F., Ampuero Kragten S., Raemy M., Siegenthaler R., Rothacher M., Eggerschwiler L.
Laufende Untersuchung des genetischen Hintergrunds der Stickstoffnutzungseffizienz und der Methanemissionen bei Schweizer Milchkühen: Erste Ergebnisse.
In: Liebefelder Milchtagung. 19. November, Hrsg. Agroscope / HAFL, Zollikofen (CH). 2024.

Kasper-Völkl C., Schori F., Ampuero Kragten S., Raemy M., Siegenthaler R., Rothacher M., Eggerschwiler L.
EffNMilk: Genetische Grundlagen der Stickstoffnutzungseffizienz beim Milchvieh: Erste Ergebnisse.
In: Nutztiertagung. 26. September, Hrsg. Agroscope, Grangeneuve (CH). 2024.

Haldemann J., Irmler S., Raemy M., Ingenhoff J.-E.
Black spots in cheese caused by intramammary teat sealant.
In: IDF Cheese Science & Technology Symposium. 4 June, Hrsg. International Dairy Federation, Bergen (NO). 2024.