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Acetonémie lait conséquence fromage.
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Haak T., Münger A., Südekum K.-H., Schori F.
Schätzung der Stickstoffeffizienz von weidenden Milchkühen durch die 15N-Anreicherung von Blut und Milch.
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Haak T., Münger A., Südekum K.-H., Schori F.
Schätzung der Stickstoffeffizienz von weidenden Milchkühen durch die 15N-anreicherung von Blut und Milch.
In: Netzwerk Nutztiere. 11.11., Grangeneuve - Netzwerk Nutztiere. 2021.
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Evaluation of two wireless rumen pH sensors for dairy cows.
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Stability of dry and liquid Metschnikowia pulcherrima formulations for biocontrol applications against apple postharvest diseases.
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Ampuero S., Haak T., Südekum K.-H., Schori F.
NIRS potential for the prediction of feed efficiency in organic grazing dairy cows.
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Haak T., Münger A., Südekum K.-H., Schori F.
Assessing nitrogen use efficiency through blood and milk 15N enrichment in grazing dairy cows.
In: Book of Abstracts of the 72nd Annual Meeting of the European Federation of Animal Science. 30 August - 3 September, Publ. EAAP scientific committee, Davos. 2021, 591.
Ampuero Kragten S., Haak T., Südekum K.-H., Schori F.
NIRS potential for the prediction of feed efficiency in organic grazing dairy cows.
In: EAAP2021. 30.08.2021, Davos. 2021, 1-1.
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Assessing feed efficiency in grazing dairy cows through infrared thermography and behaviour sensors.
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Haak T., Münger A., Südekum K.-H., Schori F.
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Schori F., Rombach M., Münger A., Südekum K.-H.
Die Futteraufnahme weidender Milchkühe ausschliesslich anhand des Fress- und Wiederkauverhaltens schätzen.
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Zbinden M., Lüthy S., Schori F.
Mit kurzem Gras zum Erfolg.
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Koczura M., Martin B., Musci M., Di Massimo M., Bouchon M., Turille G., Kreuzer M., Bérard J., Coppa M.
Little difference in milk fatty acid and terpene composition among three contrasting dairy breeds when grazing a biodiverse mountain pasture.
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Manzocchi E., Giller K., Bord C., Verdier-Metz I., Bouchon M., Bérard J., Kreuzer M., Martin B., Coppa M.
Effect of different herbage conservation methods on milk composition and milk sensory properties.
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Haak T., Münger A., Südekum K.-H., Schori F.
Assessing feed efficiency in grazing dairy cows through infrared thermography.
In: EAAP 2020. 01 December, online. 2020.
Haak T., Münger A., Südekum K.-H., Schori F.
Assessing feed efficiency in grazing dairy cows through infrared thermography.
In: EAAP 2020. 01 December, Online - EAAP. 2020, 1.
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Les vaches laitières peuvent être nourries exclusivement avec de l'herbe.
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Schori F.
Zum Gras fressen sind sie da.
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Individual herbage intake estimation of grazing dairy cows, based only on behavioural characteristics.
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Schori F., Rombach M., Münger A., Südekum K.-H.
Individual herbage intake estimation of grazing dairy cows, based only on behavioural characteristics.
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Futtereffizienz und Effizienzindikatoren bei weidenden Milchkühen (vorläufige Ergebnisse).
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Kiani A., Wolf C., Giller K., Eggerschwiler L., Kreuzer M., Schwarm A.
In vitro ruminal fermentation and methane inhibitory effect of three species of microalgae.
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Schori F., Heublein C., Südekum K.-H., Gill F., Dohme-Meier F.
Auf mehrartigen Wiesen die Futterauswahl von weidenden Milchkühen bestimmen.
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Schori F.
Begrenzung der Proteinzufuhr in der Rindviehfütterung: Abklärungen in Zusammenhang mit der Weiterentwicklung des aktuellen Programms Graslandbasierte Milch- und Fleischproduktion.
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Schori F.
Mit Herbometer und Pasturemeter die Wuchshöhe von Weiden messen und die Grasmasse schätzen.
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Luciano A., Tretola M., Ottoboni M., Baldi A., Cattaneo D., Pinotti L.
Potentials and challenges of former food products (food leftover) as alternative feed ingredients.
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Do fruit and vegetable pomaces in varying concentrations affect the in vitro ruminal fermentation, methane production and nutrient degradability?: Beeinflussen Frucht- und Gemüsetrester in unterschiedlicher Dosierung Pansenfermentation, Methanproduktion und Nährstoffabbaubarkeit in vitro?
In: Jahrestagung. 13. - 15. März, Publ. Gesellschaft für Ernährungsphysiologie (GfE), Georg-August-Universität Göttingen. 2019, 1.
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Haselblätter als Futterzusatz bei Milchkühen – Auswirkung auf die Methan- und Stickstoffemission.
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Eggerschwiler L., Terranova M., Clauss M., Kreuzer M., Schwarm A.
Dosage-dependent effects of tanniferous hazel leaves on energy and nitrogen balance of dairy cows.
In: International Symposium on Energy and Protein Metabolism and Nutrition (ISEP 2019). 9 - 12 September, Belo Horizonte, Brazil. 2019.
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Hazel leaves as novel and environmentally friendly feed for ruminants.
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The ensilability of different varieties of Festulolium.
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The ensilability of different varieties of Festulolium.
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Gras- und Maissilagen 2018: Resultate aus der Raufutter-Enquête 2018.
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Herbage dry matter intake estimation of grazing dairy cows based on animal, behavioral, environmental, and feed variables.
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Dürrfutter-Enquête 2018: Recht gutes Raufutter trotz Trockenheit.
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Différents paramètres pour estimer l'ingestion.
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Kein Kraftfutter für Milchkühe - die Auswirkungen.
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Kein Kraftfutter für Milchkühe - die Auswirkungen.
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Schori F., Rombach M., Münger A., Südekum K.-H.
Benefits of behavioural characteristics in herbage intake estimation models for grazing dairy cows.
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In: Sustainable meat and milk production from grasslands. 2018, Publ. B. Horan, D. Hennessy, M. O'Donovan, E. Kennedy, B. McCarthy, J.A. Finn, B. O'Brien, Wageningen Academic Publishers / EGF. 2018, 494-496.
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Feeding zero concentrate to dairy cows.
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Schori F., Rombach M., Münger A., Südekum K.-H.
Mit Verhaltensmerkmalen die Futteraufnahme weidender Milchkühe schätzen.
In: Zukunft der Tierernährung zwischen Effizienz und Konsumentenansprüchen. 8. Mai, Publ. M. Kreuzer, T. Lanzini, A. Liesegang, R. Bruckmaier, H.D. Hess, S.E. Ulbrich, ETH Zürich. 2018, 162-163.
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Welches Stroh füttern oder einstreuen?
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Rombach M., Münger A., Niederhauser J., Südekum K.-H., Schori F.
Evaluation and validation of an automatic jaw movement recorder (RumiWatch) for ingestive and rumination behaviors of dairy cows during grazing and supplementation.
Journal of Dairy Science, 101, 2018, 2463-2475.