Elenco di pubblicazione

Pubblicazioni Bernard Dougoud

Silacci P., Dubois S., Nietlispach P., Barras B., Biolley C., Bossens A.-M., Gobet T., Guerry D., Peiry S., Vonnez C., Dougoud B., Jud Khan C.
Erhebung zur Zartheit von Schweizer Rindfleisch:dritte Kampagne 2018.
Agrarforschung Schweiz, 10, (10), 2019, 380-387.
altre lingue: francese

Dufey P.-A., Silacci P., Dougoud B., Biolley C., Messadène J.
Zartheit beim Rindfleisch: Validierung der Normen für die instrumentelle Bestimmung.
Agrarforschung Schweiz, 8, (7-8), 2017, 268-275.
altre lingue: francese

Dufey P.-A., Dougoud B., Silacci P.
Erhebungen zur Zartheit von Schweizer Rindfleisch: 2009 und 2014.
Agrarforschung Schweiz, 8, (7-8), 2017, 260-267.
altre lingue: francese

Bee G., Biolley C., Dougoud B., Guex G.
Impact of birth weight and feeding strategies during the growing and finishing period on growth performance, carcass characteristics, and meat quality in pigs [Talk].
In: . 2011, 1-8.

Bee G., Biolley C., Dougoud B., Guex G.
Impact of birth weight and feeding strategies during the growing and finishing period on growth performance, carcass characteristics, and meat quality in pigs [Abstract].
SVT-Frühjahrstagung 2011, 2011, 16-16.

Dufey P.-A., Silacci P., Dougoud B.
Monitoring zur Zartheit von Rindfleisch in der Schweiz: Erste Erhebung.
In: ALP-Tagung 2010. 1. Oktober 2010, Ed. ALP, Posieux. 2010, 1-20.
altre lingue: francese

Bee, G., Biolley, C., Dougoud, B., Herzog, W., Guex, G.
Effect of birth weight and feeding strategies during the growing-finishing period on growth performance, carcass characteristics, and meat quality in pigs.
Journal of Animal Science, 84, (S1), 2006, 115-115.

Bee, G., Biolley, C., Dougoud, B., Herzog, W., Guex, G.
Einfluss des Geburtsgewichtes un der gewählten Fütterungsstrategie in der Jager- und Ausmastphase auf Mastleistung, Schlachtkörperzusammensetzung und Fleischqualität.
ETH Frühjahrstagung 2006. Schriftenreihe Institut für Nutztierwissenschaften, 28, 2006, 160-162.

Bee, G., Dessibourg, C., Biolley, C., Herzog, W., Dougoud, B., Guex, G.
Extent of cytoskeletal protein degradation is related to pH decline and water holding capacity in porcine longissimus muscle (Bericht).
ETH Frühjahrstagung 2005, 2005, 159-162.

Bee, G., Dessibourg, C., Biolley, C., Herzog, W., Dougoud, B., Guex, G.
Extent of cytoskeletal protein degradation is related to pH decline and water holding capacity in porcine longissimus muscle (Poster).
ETH Frühjahrstagung 2005, 2005, 1-1.