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Bachmann H.-P., Fröhlich-Wyder M. T., Bisig W.
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französisch
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englisch
Bachmann H.-P., Aeschlimann T., Loosli F.
Milchproteine oder pflanzliche Proteine – warum nicht beides?
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Bachmann H.-P., Fröhlich-Wyder M. T., Bisig W.
Gesunde Rohmilchprodukte.
LT Lebensmittel Technologie, 01-02, 2021, 16.
Meng Y. H., Piccand M., Fuchsmann P., Dubois S., Baumeyer Brahier A., Tena Stern M., Von Ah U.
Formation of 3-methylbutanal and 3-methylbutan-1-ol recognized as malty during fermentation in Swiss Raclette-type cheese, reconstituted milk, and de Man, Rogosa, and Sharpe Broth.
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Walther B., Guggisberg D., Schmidt R., Portmann R., Risse M.C., Badertscher R., Chollet M.
Quantitative analysis of menaquinones (vitamin K2) in various types of cheese from Switzerland.
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Mikrobielle Schutzkulturen.
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Bachmann H.-P., Aeschlimann T., Loosli F.
Warum nicht Proteine kombinieren?
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Bachmann H.-P., Fröhlich-Wyder M. T., Bisig W.
Propionsäure und Propionsäurebakterien beeinflussen die Gesundheit – eine Literaturstudie.
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Lüdin P., Bachmann H.-P., Baumeyer Brahier A.
Mikrobielle Kulturen für den Nachweis der Herkunft von lange ausgereiften Extrahartkäsen.
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Rohmilchkäse - verkannter Superfood?
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Bachmann H.-P., Baumeyer Brahier A., Lüdin P.
Lactic acid bacteria as natural markers for the authentication of swiss raw milk cheeses.
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Walther B., Bachmann H.-P.
Ist Käse reich an Vitamin K?
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Bachmann H.-P.
Mikroorganismen vollbringen Wunder - Käsereifung aus technologischer Perspektive.
Journal Culinaire: Wissenschaft und Kultur des Essens, 27, 2018, 39-46.
Lüdin P., Roetschi A., Wüthrich D., Bruggmann R., Berthoud-dit-Gallon Marchand H., Shani N.
Update on tetracycline susceptibility of pediococcus acidilactici based on strains isolated from swiss cheese and whey.
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Lüdin P., Gianpaolo R., Brij S.
Käse-Fälschungen sofort aufgedeckt.
Alimenta, 10, 2018, 20-21.
weitere Sprachen:
französisch
Turgay M., Ryser L. T., Fröhlich-Wyder M. T., Wechsler D., Lüdin P.
Relation between the lack of the D-lactate dehydrogenase gene and the metabolism of D-lactate by Propionibacterium freudenreichii.
In: 10th Cheese Symposium. 04.04., Rennes. 2018, 1.