Dubuis P.-H., Gfeller A., Egli-Künzler L., Kehrli P., Linder C., Reynard J.-S., Debonneville C., Zufferey V., Blouin A., Verdenal P.-T.
Guide phytosanitaire pour la viticulture 2025−2026.
Agroscope Transfer, 568, 2025, 1-60.
autres langues:
Dubuis P.-H., Linder C., Gfeller A., Kehrli P., Egli-Künzler L.
Index des produits phytosanitaires pour la viticulture 2025 : Liste Vitiswiss pour les PER et le certificat.
autres langues:
Mackie-Haas K., Bertschinger L., Castro S. R., Christen L., Debonneville C., Geckeler C., Huggel J., Kehrli P., Mintchev S., Schneider S., Schuman M. C.
SmartGrape: Frühzeitige Erkennung von durch Zikaden übertragener Rebkrankeiten im Rebberg mit Spektroskopie und dem Nachweis flüchtiger Pflanzenduftstoffe.
Dans: Herbsttagung SGP. 5. September, Ed. Schweizerische Gesellschaft für Phytomedizin, Zürich (CH). 2024.
Mackie-Haas K., Stäheli N., Dubuis P.-H., Linder C., Kehrli P.
Essigfäule im Rebbau: Was steckt dahinter?
Obst+Wein, 160, (12), 2024, 8-10.
Kehrli P., Pasquier D.
Wirksamkeit von Puffern gegenüber Dispensern für die Verwirrung von Traubenwicklern.
Obst+Wein, 160, (17), 2024, 20-21.
Marcellin-Gros R., Hévin S., Chevalley C., Boccard J., Hofstetter V., Gindro K., Wolfender JL., Kehrli P.
An advanced metabolomic approach on grape skins untangles cultivar preferences by Drosophila suzukii for oviposition.
Frontiers in Plant Science, 15, 2024, Article 1435943.
Romero Lozano I., Hévin S., Kehrli P.
New insights into sour rot: A complex interaction between the microbial community, vinegar flies and weather.
IOBC-WPRS Bulletin, 171, 2024, 67-74.
Pasquier D., Kehrli P.
Efficacy of recent active aerosol emitters versus conventional passive dispensers for the mating disruption of grapevine moths.
IOBC-WPRS Bulletin, 171, 2024, 85-87.
Linder C., Jeanrenaud M., Kehrli P.
Kaolin against Scaphoideus titanus as an alternative to natural pyrethrins in Swiss vineyards?
IOBC-WPRS Bulletin, 171, 2024, 62-66.
Linder C., Kehrli P., Jeanrenaud M.
Lutter contre Scaphoideus titanus avec le kaolin?
Vignes et Vergers, 6, 2024, 17-19.
Linder C., Oggier A., Debonneville C., Kehrli P., Schumpp O., Conedera M., Rizzoli A.
From landscape to cultivated compartments: A proactive approach for the early detection of Flavescence dorée.
Dans: 6th European Bois Noir Workshop : Towards the Prophylactic and Agro-Ecological Control of flavescence dorée and other Grapevine Yellows (Pro-AECOGY). 14-16 May, Ed. inrae, Bordeaux. 2024, 1-2.
Kehrli P., Pasquier D.
Efficacité des puffers comparé aux diffuseurs classiques pour la confusion sexuelle des vers de la grappe.
Vignes et Vergers, 56, (5), 2024, 17-18.
Fragnière A.-L., Bacher S., Kehrli P.
Identifying candidate host plants for trap cropping against Drosophila suzukii in vineyards.
Journal of Pest Science, 97, 2024, 1975-1991.
Dubuis P.-H., Linder C., Gfeller A., Kehrli P., Egli-Künzler L., Mackie-Haas K.
Index phytosanitaire pour la viticulture 2024 : Liste Vitiswiss pour les PER et le certificat.
Agroscope Transfer, 512, 2024.
autres langues:
Egger B., Kambor J., Kuster T., Perren S., Schöneberg A., Bünter M., Stutz C. J., Debonneville C., Dubuis P.-H., Gfeller A., Kehrli P., Linder C., Naef A.
Guide phytosanitaire pour l’arboriculture fruitière 2024-2025.
Agroscope Transfer, 514, 2024.
autres langues:
Kuske S., Kambor J., Kehrli P., Egger B.
Tordeuse orientale du pêcher : Grapholita molesta.
Agroscope. Fiche technique No. 192, 2023, 2 pp.
autres langues:
Rizzoli A., Debonneville C., Linder C., Kehrli P.
Jaunisses de la vigne : Flavescence dorée et Bois noir - description, biologie et lutte.
Vignes et Vergers, 3, 2023, 28-30.
Rizzoli A., Debonneville C., Linder C., Kehrli P.
Jaunisses de la vigne : Flavescence dorée et Bois noir – description, biologie et lutte.
Agroscope. Fiche technique No. 168, 2023, 3 pp.
autres langues:
Linder C., Jeanrenaud M., Kehrli P.
Controlling Scaphoideus titanus with kaolin? Summary of four years of field trials in Switzerland.
OENO One, 57, (2), 2023, 323-329.
Kehrli P., Pasquier D.
Chenilles de vers de la grappe ou pyrale ? : Aide à l'identification.
Vignes et Vergers, 5, 2023, 6-7.