Nemati G., Stoffers H.
Model of chapter on dairy & artisanal traditional cheese.
Catalyse EU project. 2025, 12 pp.
Nemati G., Stoffers H., Fonseca D., Sarquis A.
World Food Safety Day: Catalysing Innovation for Global Food Safety.
In: CATALYSE 3rd General Assembly Meeting - M18. 6 June, Ed. Catalyse EU project, Porto (PT). 2025.
Stoffers H., Nemati G.
Catalyse and Agroscope stakeholder engagement.
In: Agroscope Consultant & Association Annual Symposium. 27. Januar, Bern (CH). 2025.
Stoffers H., Nemati G.
Appenzeller and Tilsiter Association.
In: Appenzeller and Tilsiter Association. 2 December, Ed. CATALYSE project, bern. 2024.
Stoffers H., Nemati G.
Catalyse and Agroscope stakeholder engagement.
In: Jahrestreffen Emmi - Agroscope. 9. Dezember, Bern (CH). 2024.
Guggenbühl Gasser B., Eschengerd S., Stoffers H.
Zuckerreduktion - immer noch ein aktuelles Thema.
Foodaktuell, 9, 2024, 40-42.
Stoffers H., Guggenbühl Gasser B., Nemati G., Purtschert G., Walther B., von Ah U.
Comparative fermentation of non-dairy milk alternatives using a newly developed vegan starter culture.
In: 38th EFFoST International Conference. 11 November, Ed. EFFoST, Burges (BE). 2024.
Shani N., Stoffers H., Jakob E., Sartori C., Haldemann J., Aeschlimann T., Fehér N.
Les phages dans la fabrication de fromage.
In: Formation continue CASEI (NE). 3 décembre, Ed. CASEI, La Brévine (CH). 2024.
Shani N., Stoffers H., Jakob E., Sartori C., Haldemann J., Aeschlimann T., Fehér N.
Phagen in der Käserei.
In: Weiterbildung CASEI (Bern). 26. November, Ed. CASEI, Zollikofen (CH). 2024.
altre lingue:
Shani N., Stoffers H., Jakob E., Sartori C., Haldemann J., Aeschlimann T., Fehér N.
Les phages dans la fabrication du fromage.
In: Fomration continue JU/JU-BE. 12 novembre, Ed. CASEI, Corgémont (CH). 2024.
Purtschert G., Von Ah U., Walther B., Guggenbühl B., Zwyssig E., Guggisberg D., Fuchsmann P., Bachmann H.-P., Stoffers H.
HybPi-Cheese: hybrid technology to decrease animal protein maintaining nutritional and sensory properties.
In: LAB Symposium 2023. 27. August, Holland (NL). 2023.
Stoffers H., Schmidt R., Bachmann H.-P.
New process for the ripening of cheese.
In: Conference 2023 Face-Network. 12 October, Grangeneuve. 2023, 1.
Von Ah U., Stoffers H., Guggenbühl B., Walther B., Purtschert G., Bachmann H.-P., Fuchsmann P.
HybPi-Cheese: A possibility for animal protein reduction without losing cheese characteristics.
In: MiFFI - Microbial Food and Feed Ingredients 2023. 19. April, Copenhagen. 2023, 1-16.
Stoffers H., Bachmann H.-P., Guggenbühl B., Zwyssig E., Von Ah U., Walther B.
Hybridkäse – Liaison zwischen Milch und pflanzlichen Rohstoffe.
In: Liebefelder Milchtagung 2022. 08. November, Zollikofen. 2022.
altre lingue:
Stoffers H., Bachmann H.-P., Guggenbühl B., Zwyssig E., Von Ah U., Walther B.
Hybridkäse – Liaison zwischen Milch und pflanzlichen Rohstoffe.
In: Liebefelder Milchtagung 2022. 8. November, Ed. Agroscope, Zollikofen (Schweiz). 2022, 1-11.
altre lingue:
Blase R., Stoffers H.
Weitere Kerntemperaturmessungen.
Fleisch und Feinkost, 21, 2022, 16.
altre lingue:
Stoffers H., Bachmann H.-P., Guggenbühl B., Von Ah U., Zwyssig E., Walther B.
HybPiKäs - Liaison zwischen Milch und pflanzlichen Rohstoffen.
In: Cheese & Science. 17. November, Ed. Agroscope, Liebefeld. 2022.
Stoffers H., Bachmann H.-P., Guggenbühl B., Von Ah U., Zwyssig E., Walther B.
HybPiKäs - Liaison zwischen Milch und pflanzlichen Rohstoffen.
In: Swiss Food Week. 15. November, Ed. Agroscope & SATW, Zürich. 2022.
Bachmann H.-P., Schmidt R., Stoffers H.
Neues Reifungsverfahren für mehr Geschmack und Form.
LT Lebensmittel Technologie, 9, 2022, 22-23.
Stoffers H., Schmidt R., Bachmann H.-P.
Le nouveau procédé d’affinage du fromage d’Agroscope a fait ses premières preuves.
In: InnoFood&Co. 14. Juni, Bulle. 2022.