Verdenal T., Dienesné Nagy A., Zufferey V., Spring J.-L., Spangenberg J. E., Viret O., van Leeuwen C.
Nachwirkungen der Ertragsregulierung auf die Trauben des nächsten Jahres.
IVES Technical Reviews, 2025.
weitere Sprachen:
Verdenal T., Dienesné Nagy A., Zufferey V., Spring J.-L., Spangenberg J. E., Viret O., van Leeuwen C.
Efectos resultantes de la regulación del rendimiento en uvas al año siguiente.
IVES Technical Reviews, 2025.
Dienesné Nagy A., Bátora D., Zheng L., Gerber Ch., Fischer J., Lochner M., Gertsch J.
A fast and sensitive method for total tannin determination in wine based on the substoichiometric quenching of silicon-rhodamine conjugates.
In: Macrowine 2025. 24 June, Hrsg. Free University of Bozen-Bolzano and the Laimburg Research Centre, Bolzano (IT). 2025.
Blackford M., Dienesné Nagy A., Deneulin P., Fuchsmann P., Zufferey V., Bourdin G.
What defines the aging signature of Chasselas wines?
In: Macrowine 2025. 23 June, Bolzano (IT). 2025.
Blackford M., Dienesné Nagy A., Bühlmann A., Wins T., Cléroux M., Mackie-Haas K., Bourdin G.
How can yeast modulate Divona’s aromatic profile?
In: Macrowine 2025. 23 June, Bolzano (IT). 2025.
Verdenal P.-T., Dienesné Nagy A., Belcher S., Reynard J.-S., Zufferey V.
Fertilisation foliaire en viticulture : comparaison de deux engrais minéraux.
Recherche Agronomique Suisse, 16, 2025, 90-95.
Verdenal P.-T., Zufferey V., Dienesné Nagy A., Belcher S., Bourdin G., Reynard J.-S., Spring J.-L.
Increasing grapevine canopy height to compensate for pre-flowering basal leaf removal.
OENO One, 59, (2), 2025.
Fuchsmann P., Tintrop L., Wacker S., Dienesné Nagy A., Blackford M., Deneulin P.
Hat gealterter Chasselas Potential ?
ChemiExtra, 3-4, 2025, 6-7.
Verdenal P.-T., Dienesné Nagy A., Belcher S., Sizzano F., Bourdin G., Reynard J.-S., Viret O., Zufferey V.
Nutrition azotée de la vigne : Combiner entretien du sol et fertilisation.
In: InnoVino. 12 février, Hrsg. Prométerre, Savigny. 2025.
Verdenal P.-T., Zufferey V., Dienesné Nagy A., Bieri S., Bourdin G., Reynard J.-S., Spring J.-L.
Laubarbeit bei Reben: Auswirkungen der Entfernung von Hauptblättern oder Seitentrieben vor der Blüte.
IVES Technical Reviews, 2025.
weitere Sprachen:
Zweifel M., Fuchsmann P., Dienesné Nagy A., Rébénaque P., Zimmerman R., Rienth M., Rauhut D., Mackie-Haas K.
Effect of nitrogen management practices on Souvignier Gris wine sensory qualities.
In: 45th World Congress of Vine and Wine. 14 October, Hrsg. OIV, Dijon (FR). 2024.
Verdenal P.-T., Spring J.-L., Dienesné Nagy A., Bieri S., Zufferey V.
Laubarbeit im Rebbau: Zeitpunkt des ersten Schnitts.
IVES Technical Reviews, 2024.
weitere Sprachen:
Verdenal P.-T., Spring J.-L., Dienesné Nagy A., Zufferey V.
Gestão da sebe foliar em viticultura: Momento do primeiro corte.
IVES Technical Reviews, 2024.
Zufferey V., Delabays N., Verdenal P.-T., Reynard J.-S., Dienesné Nagy A., Belcher S., Lorenzini F., Bieri S., Blackford M., Bourdin G., Spangenberg J. E., Carlen C., Spring J.-L.
Impact des méthodes d'entretien du sol dans les vignobles.
Vignes et Vergers, 5, 2024, 7.
Verdenal P.-T., Zufferey V., Dienesné Nagy A., Bieri S., Bourdin G., Reynard J.-S., Spring J.-L.
Exploring grapevine canopy management: Effects of removing main leaves or lateral shoots before flowering.
OENO One, 58, (4), 2024, Artikel 8175.
Tintrop L., Wacker S., Blackford M., Dienesné Nagy A., Deneulin P., Bieri S., Bourdin G., Fuchsmann P.
Aroma profiling and olfactometric comparison of Chasselas wines at different ages.
In: 17th International Weurman Flavour Research Symposium. 24 September, Hrsg. Wageningen University & Research, Wageningen (NL). 2024.
Verdenal T., Spring J.-L., Dienesné Nagy A., Bourdin G., Zufferey V.
Impacto de uma suplementação foliar de azoto nos vinhos de Chardonnay e de Sauvignon Blanc.
IVES Technical Reviews, 2024, 1-2.
Verdenal T., Spring J.-L., Dienesné Nagy A., Bourdin G., Zufferey V.
Auswirkungen einer Blattdüngung mit Stickstoff auf Chardonnay- und Sauvignon-Blanc-Weine.
IVES Technical Reviews, 2024, 1-2.
weitere Sprachen:
Bátora D., Dienesné Nagy A., Zeng L., Gerber C. E., Fischer J. P., Lochner M., Gertsch J.
Hypersensitive quantification of major astringency markers in food and wine by substoichiometric quenching of silicon-rhodamine conjugates.
Food Chemistry: X, 23, 2024, 1-12.
Verdenal T., Zufferey V., Dienesné Nagy A., Bourdin G., Spring J.-L.
Impact of canopy management on thiol precursors in white grapes: A six-year field study.
In: Symposium Grapevine Physiology and Biotechnology. 7 July, Logroño. 2024.