Im Institutional Repository finden Sie die Publikationen der Agroscope-Forschenden. Wenn das PDF der Publikation frei verfügbar ist, kann es heruntergeladen werden. Ist dies nicht der Fall, können Sie anhand des Publikationshinweises sehen, wo die Veröffentlichung erfolgte.

Neue Publikationen

Sauer C., Lutz M., Fischer S., Albertoni L., Ortelli S., Herren P.
Gemüsebau Info 26/2025.
Agroscope, Wädenswil. 10 September, 2025, 9 S.
weitere Sprachen: französisch | italienisch

Baumgartner T., Holzkaemper A.
Kulturspezifische Bewässerungsmengen: Modellschätzungen auf Basis stationärer Klimaprojektionen.
Zenodo, Dataset, 2025

Agroscope
Magazin «agroscope».
Agroscope, Bern. September, 2025, 28 S.
weitere Sprachen: französisch | englisch

Garcia V., Möhring N., Wang Y., Finger R.
Farmer behavior toward herbicide‐free agriculture and conservation tillage.
American Journal of Agricultural Economics, in press, 2025.

Wang Y., Ritzel C., Kaiser A., Mack G.
Nature parks as biodiversity boosters: Decomposing influencing factors of agri-environment scheme adoption.
In: 50. EAAE Kongress. 27 August, Bonn (DE). 2025.

Antonacci A., Bee G.
Effects of low-protein diets partially balanced in essential amino acids and pen cleaning frequency on growth, protein efficiency and carcass characteristics in growing-finishing pigs.
In: 76th Annual Meeting of the European Federation of Animal Science (EAAP). 26 August, Hrsg. European Federation of Animal Science (EAAP), Innsbruck (AT). 2025, 389-389.

Sauer C., Lutz M., Fischer S., Albertoni L., Ortelli S., Herren P.
Gemüsebau Info 25/2025.
Agroscope, Wädenswil. 3. September, 2025, 9 S.
weitere Sprachen: französisch | italienisch

Rutz J.
Verrechnungsansätze für Schneeräumarbeiten: Winter 2025−2026.
Agroscope. Merkblatt Nr. 249, 2025, 1 S.
weitere Sprachen: französisch

Antonacci A., Bee G.
Feeding low-protein or standard diets to growing-finishing pigs reared under environmental stressors: Effects on growth and carcass composition.
In: The 26th congress of the Animal Science and Production Association. 20 June, Hrsg. Animal Science and Production Association (ASPA), Turin (IT). 2025, 389-389.

Louviot F., Zufferey M., Arias E. M., Weisskopf L., Eugster E.
Exploring the potential of lactic acid bacteria and carrot isolates as postharvest disease control agents in carrots.
Journal of Agriculture and Food Research, 22, 2025, Artikel 102053.