Koestel C., Dienes-Nagy Á., Fuchsmann P., Nardone D., Zufferey V., Spring J.-L., Lorenzini F., Rösti J.
Impact of different nitrogen levels in the vineyard and wine-making processes on the chemical profile of Chasselas wines.
In: Wine Active Compounds 2017 International Conference. 29 mars, Beaune, France. 2017, 1.
Dienes-Nagy Á., Zaffalon P.-L., Nardone D., Vuichard F., Koestel C., Rösti J., Lorenzini F.
Free anthocyanins of wine, an analysis to differentiate Swiss grape varieties.
In: 8th International Workshop on Anthocyanins. 16.- 18. September, Ed. INRA, Montpellier. 2015, 1.
Zaffalon P.-L., Dienes-Nagy Á., Nardone D., Vuichard F., Koestel C., Rösti J., Lorenzini F.
Anthocyanes libres des vins, une analyse pour la différenciation des cépages suisses.
Revue suisse de viticulture arboriculture horticulture, 46, (5), 2014, 310-316.
Nardone D., Lorenzini F.
Rapports individuels d'analyses des vins à l'exportation destinés à l'OFAG du 01.01.13 au 30.05.2013.
Agroscope Changins-Wädenswil (ACW), Changins. 30.05., 2013, 1 p. 1 à 2 fois par semaine dès le 01.01. pp.