Liste de publications

Lerch S., Morel I., Dohme-Meier F., Le Cozler Y., Xavier C.
Estimation of body and carcass composition of crossbred growing bulls from 11th rib dissection.
Animal - Open Space, 2, 2023, 1-13.

Mahillon M., Schumpp O.
Jaunisses virales et syndrome des basses richesses en Suisse.
Dans: Journée phytosanitaire Grandes Cultures. 13 janvier, Bienne. 2023.

Neff F., Prati D., Achury R., Ambarlı D., Bolliger R., Brändle M., Freitag M., Hölzel N., Kleinebecker T., Knecht A., Schäfer D., Schall P., Seibold S., Staab M., Weisser W. W. et autres
Reduction of invertebrate herbivory by land use is only partly explained by changes in plant and insect characteristics.
Ecological Monographs, 2023, 1-26.

Sy E. T., Dahlin P.
Le nématode à galles des racines Meloidogyne enterolobii.
Ed. Agroscope, Fiche technique No. 152, 2023, 2 pp.
autres langues: allemand | italien

Schöneberg A.
Entwicklungen bei Entscheidungshilfen für den Pflanzenschutz.
Dans: Schweizer Obstkulturtag. 24. Februar, Ed. Tier&Technik, St. Gallen. 2023, 1-36.

Levy Häner L., Strebel S., Herrera J. M., Burton A., Vuille-dit-Bille N., Stefan L., Pellet D.
Mögliche Auswirkungen der Absenkpfade auf den Ertrag und die Qualität von Schweizer Weizen.
Getreide, Mehl und Brot, 1, 2023, 20-22.

Fesselet M., Tschuy F., Wirth J.
Mieux comprendre les résistances aux herbicides.
Vignes et Vergers, 3, 2023, 11.

Vergères G., Bütikofer U.
Die gastrointestinale Mikrobiota : Ein Schlüsselelement zwischen Ernährung und Gesundheit.
Schweizer Zeitschrift für Ernährungsmedizin, 1, 2023, 17-20.

Bär C., Von Ah U., Bisig W.
Fermentierte Milchprodukte unterstützen die Gesundheit.
Foodaktuell, 3, 2023, 31-32.

Guggisberg D., Schraner V., Zbinden D., Walther B.
Methode zur Messung der Löslichkeit von Milchpulvern.
LT Lebensmittel Technologie, 3, 2023, 14-15.

Sullmann J., Bravin E., Naef A.
Überdachungen im Apfelanbau : Pflanzenschutzmittelreduktion dank Regenschutzfolie.
Besseres Obst, 68, (3), 2023, 12-14.

Kopf-Bolanz K. A., Villarreal Cruz M. C., Walther B., Denkel C., Guggisberg D.
Comparison of physicochemical properties of commercial UHT-treated plant-based beverages and cow’s milk.
Agrarforschung Schweiz, 14, 2023, 43-56.

Schöneberg T., Guyer A., Keller M., Lutz M.
Produits phytosanitaires en cultures maraîchères : Réussir la gestion des résistances par la prise en considération des groupes de substances actives.
Agroscope Transfer, 480, 2023, 1-15.
autres langues: allemand

Schöneberg T., Guyer A., Keller M., Lutz M.
Standard SECO de protection de l’utilisateur pour les produits phytosanitaires en cultures maraîchères.
Ed. Agroscope, Fiche technique No. 167, 2023, 7 pp.
autres langues: allemand

Lutz M.
Fäulnis bei Zwiebeln 2022.
Gmüesblatt, 1, 2023, 3.

Lüthi K., Sullmann J., Schweizer S.
Versuchsreihe mit zukunftsfähigen Obstsorten läuft.
Schweizer Obst = Fruits suisses, 1, 2023, 40.

Ammann J., Egolf A., Nuessli Guth J., Siegrist M.
Experimental validation of the food disgust scale using olfactory stimuli.
Food Quality and Preference, 107, 2023, 1-20.

Muder A., Garming H., Dreisiebner-Lanz S., Kerngast K., Rosner F., Kličková K., Kurthy G., Cimer K., Bertazzoli A., Altamura V., De Ros G., Zmarlicki K., de Belém Costa Freitas M., Duarte A., Bravin E. et autres
Apple production and apple value chains in Europe.
European Journal of Horticultural Science, 87, (6), 2023, 1-22.

Berger T., Egger C., Fleuti C.
Jahresbericht NRL : Milch und Milchprodukte (MMP).
Ed. Agroscope, 31.01., 2023, 7 pp.

Saegerman C., Humblet M.-F., Leandri M., Gonzalez G., Heyman P., Sprong H., L’Hostis M., Moutailler S., Bonnet S. I., Haddad N., Boulanger N., Leib S. L., Hoch T., Thiry E., Bournez L. et autres
First expert elicitation of knowledge on possible drivers of observed increasing human cases of tick-borne encephalitis in Europe.
Viruses, 15, (3), 2023, 1-35.

1 / 1805