Looser V.
Koji fermentation for plant-based cheese alternatives ?
Dans: Japan-Switzerland Fermented Foods Symposium "The Power of Fermentation: Japan's Tradition and Science in Switzerland". 21 September, Ed. Embassy of Japan in Switzerland, Bern (CH). 2025.
Arrigoni G., von Ah U., Grasso F., Irmler S., Usorini P., Vecchio L., Morelli L.
Sustainable use of nutrient-rich by-products in starter culture and probiotics production.
Dans: FEMS Micro Milan 2025. 14 July, Milano (IT). 2025.
Bachmann H.-P., Stergiou M. T.
Mikrobiologie von Sauerteig: einfach oder komplex?
Agrarforschung Schweiz, 15, 2024, 294-303.
Purtschert G., Roetschi A., Irmler S., Von Ah U., Arias E.
Lactic acid bacteria as protective cultures for plant-based food.
Dans: 28th International ICFMH Conference FOOD MICRO 2024. 8 July, Burgos. 2024, 1.
Purtschert G., Arias E.
Small consortia of microorganisms enhancing the taste and safety of our food.
Dans: 11. Nachhaltigkeitstagung. 25. January, Reckenholz. 2024, 1-18.
Bachmann H.-P., Guggisberg D., Shani N.
Studie über die Authentizität von Walliser Roggenbrot AOP: Konzept und erste Ergebnisse.
Dans: Cheese & Science. 11. Juni, Ed. Agroscope, Bern. 2024, 1-25.
Purtschert G., Von Ah U., Walther B., Guggenbühl B., Zwyssig E., Guggisberg D., Fuchsmann P., Bachmann H.-P., Stoffers H.
HybPi-Cheese: hybrid technology to decrease animal protein maintaining nutritional and sensory properties.
Dans: LAB Symposium 2023. 27. August, Holland (NL). 2023.
Stoffers H., Schmidt R., Bachmann H.-P.
New process for the ripening of cheese.
Dans: Conference 2023 Face-Network. 12 October, Grangeneuve. 2023, 1.
Von Ah U., Stoffers H., Guggenbühl B., Walther B., Purtschert G., Bachmann H.-P., Fuchsmann P.
HybPi-Cheese: A possibility for animal protein reduction without losing cheese characteristics.
Dans: MiFFI - Microbial Food and Feed Ingredients 2023. 19. April, Copenhagen. 2023, 1-16.
Stoffers H., Bachmann H.-P., Guggenbühl B., Zwyssig E., Von Ah U., Walther B.
Fromage hybride - Liaison entre le lait et les matières premières végétales.
Dans: Congrès laitier 2022. 8. Novembre, Zollikofen. 2022.
autres langues:
allemand
Stoffers H., Bachmann H.-P., Guggenbühl B., Zwyssig E., Von Ah U., Walther B.
Fromage hybride - Liaison entre le lait et les matières premières végétales.
Dans: Journée du lait de Liebefeld 2022. 8. Novembre, Ed. Agroscope, Zollikofen (Suisse). 2022, 1-11.
autres langues:
allemand
Stoffers H., Bachmann H.-P., Guggenbühl B., Von Ah U., Zwyssig E., Walther B.
HybPiKäs - Liaison zwischen Milch und pflanzlichen Rohstoffen.
Dans: Cheese & Science. 17. November, Ed. Agroscope, Liebefeld. 2022.
Stoffers H., Bachmann H.-P., Guggenbühl B., Von Ah U., Zwyssig E., Walther B.
HybPiKäs - Liaison zwischen Milch und pflanzlichen Rohstoffen.
Dans: Swiss Food Week. 15. November, Ed. Agroscope & SATW, Zürich. 2022.
Bachmann H.-P., Wampfler B.
Wie wirken Schallwellen auf Pflanzen und Mikroorganismen?
Agrarforschung Schweiz, 13, 2022, 168-176.
Bachmann H.-P., Schmidt R., Stoffers H.
Neues Reifungsverfahren für mehr Geschmack und Form.
LT Lebensmittel Technologie, 9, 2022, 22-23.
Bachmann H.-P.
Neues Verfahren für die Reifung von Käse.
Die Grüne, 4, 2022, 3.
Stoffers H., Schmidt R., Bachmann H.-P.
Le nouveau procédé d’affinage du fromage d’Agroscope a fait ses premières preuves.
Dans: InnoFood&Co. 14. Juni, Bulle. 2022.
Stäger C., Bachmann H.-P.
Neues Käsereifungsverfahren besteht die erste Bewährungsprobe.
Innovation Food, 4, 2022, 28-29.
Bachmann H.-P.
Neues Käsereifungsverfahren von Agroscope besteht erste Bewährungsprobe.
Milch & Käse, 1, 2022, 19-20.
Von Ah U.
Lenticules – neues Trocknungsverfahren und Angebotsform für Starterkulturen.
Dans: Milchtagung 2021. 10. März, Agroscope. 2022.
Bachmann H.-P., Stoffers H.
New cheese ripening method.
Dans: Monthly Meeting FaceNetwork Working Group "Technology". 11.01., FaceNetwork. 2022, 1-11.